Lyd og akustik

HJ-Energi udfører lyd- og akustikmålinger

Er du på udkig efter professionelle lyd- og akustikmålinger? Hos HJ-Energi udfører vi lydmålinger til ethvert behov.

Vores Ekspertise

Hos HJ-Energi har vi års erfaring inden for måling af lyd- og akustik. Vores dedikerede team af eksperter bruger avanceret kalibreret udstyr og standardiserede metoder for at levere nøjagtige resultater. Vi tilpasser vores tilgang til dine specifikke krav.

Hvad Vi Tilbyder

Uvildig 3. part

Hos HJ-Energi hjælper vi både dig uanset om du er entreprenører, rådgivere eller bygherre med at dokumentere eller kontrollere at de reelle lydforhold også lever op til kravene. Vigtigst af alt tilsigter vi til enhver tid at være den uvildige 3.part, for at sikre at der på intet tidspunkt opstår interessekonflikt.

Målingerne er til enhver tid udført efter gældende krav og standarder, hvorfor dokumentation udført af HJ-Energi kan indgå som materiale til f.eks. Syn og Skøn

Støj

Bygninger støjer! Har du problemer med støj fra ventilationsanlæg eller andre installationer i din bygning er HJ-Energi klar til at finde en løsning. Gennem måling og faglig viden kan vi fastsætte problemets omfang, finde støjkilden samt komme med løsningsforslag, som passer til dig. Støj kan også forårsages af omkringliggende aktiviteter, såsom trafik, industri og kultur. Forskningsresultater påviser i øvrigt at støj kan være årsag til stress – Så lad HJ-Energi være behjælpelig med at finde en løsning på problemet, så du ikke skal leve i støj!

Bygningsakustik

Bygningsakustik er akustiske forhold i en bygning som gør, at aktiviteter i det enkelte rum forårsager støj eller gener i andre rum. For eksempel støj når overboen tramper i gulvet eller hører musik. Årsagerne til dette kan være mange og løsningerne endnu flere. Ofte vil det være nødvendigt at måle hvor stor en lyddæmpning der er igennem bygningen, for at kunne spore sig ind på årsagen.

Hos HJ-Energi har vi stor erfaring med fejlfinding og problemløsning – uanset hvad årsagen til dårlig bygningsakustik skulle være.

Rumakustik og rumklang

Runger rummene i din bygning? Virker de larmende eller er taleforståeligheden dårlig? Så har du problemer med rumakustik – og det kan HJ-Energi hjælpe dig med!

Rumakustik kan opstå i bygninger, hvor selve rummets opbygning eller indretning skaber dårlige akustiske forhold. Ofte kan dårlig rumklang løses med simple tiltag. Vi kan måle og beregne os frem til hvordan vi løser dit problem med rumakustik.