Commissioning

Velfungerende bygninger med commissioning fra HJ-Energi

Commissioning er en kvalitetsstyringsproces, der sikrer at byggeriet lever op til de specificerede krav. Processen omfatter en række aktiviteter, der udføres i løbet af hele byggeprocessen, fra projektering til aflevering og endda videre i drift fasen.

HJ-Energi er en erfaren og kompetent commissioning partner. Vi har et team af dygtige og engagerede medarbejdere med en bred faglig ekspertise.
Vi arbejder tæt sammen med bygherre, rådgivere og entreprenører for at sikre, at commissioningprocessen gennemføres effektivt og professionelt.

Vores ydelser inden for commissioning omfatter:

Fordele ved commissioning

Commissioning giver en række fordele for bygherrer, rådgivere og entreprenører:

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med commissioning af dit
næste byggeprojekt

Vores tilgang

Hos HJ-Energi tror vi på en holistisk tilgang. Vi samarbejder tæt med vores kunder for at
forstå deres behov og skræddersyr løsninger, der passer til deres mål og budgetter. Vores
fokus på kvalitet og detaljer sikrer, at intet overlades til tilfældighederne.

Performancetest af tekniske installationer

I dag er bygninger mere teknisk komplekse end hidtil. Tekniske installationer er forbundet med hinanden på kryds og tværs og driften er afhængig af hinanden. Det stiller store krav til installationernes individuelle og fælles performance.

HJ-Energi udarbejder i projekteringsfasen sammen med entreprenør og bygherre testparadigmer som sikrer at anlæggenes performance måles og verificeres på tværs af faggrænserne.

Læs mere om funktionsafprøvning her

Retro commissioning

Commissioning er ikke kun brugbart ifm. nybyggeri, det er også særdeles velegnet ifm. større renoveringer og udskiftning. Formålet er det samme – At sikre bygningen og de tekniske installationer fungerer som forventet, og at de opfylder de gældende krav, samt reducere energiforbrug og driftsomkostninger.