Gefion Group Frederikssundsvej 100

For Gefion Group, har HJ-Energi bistået byggeprojektet på 73 ungdomsboliger med tilsyn, opfølgning og mangelgennemgang. Hj-Energi har gennemført granskning af projektmateriale samt inspektion og mangelgennemgang i lejlighederne.

Der er udført målinger og verificeringer på samtlige tekniske installationer som brugsvand, radiatorer, ventilation, varme, elinstallationer, lysinstallationer, kloak og brandinstallationer i forhold til fejl og mangler.

Der er taget udgangspunkt i projektmaterialet således konkrete konklusioner på registreringer er dokumenteret i Capture i byggeweb. Efterfølgende har HJ-Energi udarbejdet en rapport der sammenfatter resultaterne og undersøgelserne.

Frederikssundsvej 100 har en perfekt beliggenhed i Københavns Nord Vest kvarter tæt på alt fra indkøb til offentlig transport, herunder metrostationen på Nørrebro og kun 16 min. på cykel ind til Nørreport St. Her opføres 73 micro living boliger med private og/eller fælles altaner ideelt til studerende og young professionals. Beboerne vil også få glæde af fællesfaciliteter samt gode fælles opholdsarealer i gården.

Om projektet Type: Byggeprojektet, 73 Ungdomsboliger
Størrelse: 2300 m2
Bygherre: Gefion Group